הסלוגן של חברת FOR-A בתערוכת NAB יהיה FOR-A for a 4K future ותחת הכרזה זו היא תציג קו מוצרים לתהליכי עבודה הכוללים דיגום, עיבוד, מיתוג וצפייה באיכות 4K ועוד.
גולת הכותרת תהיה מערכת הילוך איטי FT-ONE 4K שמאפשרת צילום 900 תמונות בשנייה למשך 9.4 שניות באיכות 4K מלאה. המצלמה כוללת כניסה ויציאה של סיב אופטי וממשק שליטה מבוסס מסך מגע. החברה תציג את FZ-B3 – מצלמה עם שלושה שבבי CMOS בעלת רגישות גבוהה באיכות HD שמאפשרת צילום באור ירח.
תציג מספר יחידות להצגת מספר מקורות על מסך אחד. ביניהן:
MV-4200, יחידה קומפטית, 2RU, שמקבלת אותות 4K ותומכת בעד 68 כניסות ו-8 יציאות.
MV-42HSA, תמיכה ברמה של 3G, מיתוג A/B, המרה של אות 4K ל-HD.
MV-1620HSA, זהה לגרסת 42 ומאפשרת אותות שונים HD/SD ואנלוגיים עם חיבור של עד שני מוניטורים, 64 כניסות
URC-4000
ממיר לאות 4K מאות HD בזמן אמת.
גרפיקה
החברה תציג בתערוכה את VRCAM3 – מערכת אולפן וירטואלית שתומכת ב-4K, עם חיבור פשוט בין מחשב הגרפיקה למצלמה. כשהעיבוד נעשה בזמן אמת.
VTW-350HS מחולל כותרות קומפקטי עם יכולת טקסט וגרפיקה של יותר מ-260 מעברים, ושליטה בתבניות בזמן זמן אמיתי.
מיקום בתערוכה: C5117



