Cisco רוכשת את Starent Networks עבור 2.9 בליון דולר במזומן
Cisco מבצעת רכישה נוספת והפעם רוכשת את חברת Starent Networks,עבור 2.9 בליון דולר במזומן (20% מעל ערך השוק). Starent Networks היא חברה המתמחה בהעברת תכני IPלמשתמשים במערכות ניידות.
זוהי הרכישה השלישית של Cisco כאשר במרץ רכשה את Pure Digital עבור 590 מליון דולר (ראה הודעה באתר AV), וב-1 לאוקטובר רכשה את Tandberg עבור 3 בליון דולר (ראה הודעה באתר AV.).
זהו חלק מהחזון של Cisco לאפשר לחברה את כל הטכנולוגיות על מנת לספק תכני וידאו. הפרויקט החדש כולל 24,000 מהנדסים של החברה ולדברי Marthin de Beer, סגן נשיא בכיר בחברה בראיון לForbes המטרה של החברה היא לאפשר מעבר וידאו מכל יחידה לכל יחידה בין אם זה שרת או iPhone.
הרכישה האחרונה תאפשר ל-Cisco לספק פתרון גם לרשתות ניידות. Cisco מעריכה כי המידע שיעבור למערכות ניידות יותר יוכפל עד שנת 2013 ועד אז 60% מהתכנים יהיו תכני וידאו.



