שבבים זעירים וגדולים, שבב באיכות VGA, שבב עם מערכת להמרת אות דיגיטלי לאנלוגי ועוד


 


Cypress Semiconductor הודיעה כי תציג בתערוכת 2007 China International Machine Vision Exhibition את היתרון של החברה ביצור שבבי CMOS. במסגרת התערוכה החברה תציג:


מספר שבבים שתוכננו עבור לקוחות החברה – החל משבבים זעירים (1×1 מ"מ) ועד שבבים גדולים עד 8 אינץ.


שבבים מסוג פסים ומטריצות


שבב באיכות VGA העובד במהירות גבוהה אשר זכה בפרסים שונים –  LUPA-300


שבב הכולל מערכת ייחודית לשיפור ההמרה בין אות דיגיטלי לאות אנלוגי – IBIS5


LUPA-300


השבב מיועד ליישומים של ניתוח תנועה ובקרת מכשירים. השבב באיכות של VGA מאפשר 250 תמונות בשניה עם מערכת סינכרון מלאה לתריס, דבר שמאפשר קריאה של שדה אחד כאשר השדה השני נדגם וכך מתאפשרת צפייה מבלי להפריע לצילום. המשתמש יכול לקרוא רק חלקים של התמונה דבר שמגדיל את מהירות הדיגום. השבב גם כולל אפשרות לדיגום מצבים בעלי ניגודיות גבוהה תוך שמירה על הניגודיות גם באזורים המוחשכים.


IBIS5


שבב הכולל את כל מערכת הדיגום האנלוגית כולל ממיר לדיגיטל ועיבוד האות הדיגיטלי וכל זאת על שבב אחד. השבב באיכות 1.3 מליון פיקסלים יכול לעבוד עד לקצבים של 27.5 שדות בשנייה ויכול לדגום תמונות עם תחום דינאמי גבוה.


הודעה לעיתונות באנגלית