חברת BlackMagic הודיעה על מהלך חריג של ריקול עבור מצלמת ה-PYXIS 12K החדשה. משתמשים שרכשו את המצלמה מסדרות הייצור המוקדמות זכאים להחלפת לוח החיישן ללא עלות, במטרה להבטיח ביצועים אופטימליים ואמינות לטווח ארוך.

על פי הדיווח, הבעיה אינה קשורה לאיכות התמונה עצמה בטווח הקצר, אלא לרכיב בלוח האלקטרוני של החיישן שעלול להפגין חוסר יציבות בתנאים מסוימים. החברה לא פירטה את המפרט הטכני המדויק של התקלה, אך הבהירה כי מדובר בשיפור חומרתי הכרחי כדי למנוע בעיות עתידיות.
הריקול רלוונטי אך ורק ליחידות הייצור המוקדמות. מצלמות שנרכשו לאחרונה או כאלו שנמצאות כרגע על המדפים בחנויות צפויות להיות כבר עם הלוח המעודכן.
אם המצלמה נמצאה זכאית, השדרוג דורש שליחה של המצלמה למעבדה מוסמכת של החברה. השירות עצמו, כולל הרכיבים והעבודה, ניתן בחינם.

המצלמות הכלולות בריקול הן ממספר סידורי 14221337 ומטה.