בתערוכת NAB הופיעה חברה ישראלית חדשה VideoCodes, המתמחה בטיפול באות וידאו ברמות של SD ו-HD ללא פגיעה באיכות המקור. החברה הציגה בתערוכת NAB שלושה מוצרים-
TransrateIN– מאפשר המרת אות וידאו SD או HD, דחיסה של האות ללא פגיעה באיכות ברמות גבוהות. כן מקבל סוגים שונים של פורמטים ומאפשר יצוא של פורמטים שונים. המערכת מאפשרת דחיסה של האות עד לרמות של 2.5 מגה ביט וניתן לבצע זאת בזמן אמיתי המוצר מבוסס על תוכנה בלבד ועובד על מחשב פנטיום.
LogoIN – שילוב של סימנים גרפים (לוגו, סימן של תחנה) על גבי המסך, מיקומם וכן אפשרות לקבוע את רמת השקיפות. כמו כן ניתן להזיז את הסמל הגראפי מנקודה לנקודה, כולל שינוי שקיפות תוך כדי תנועה. התוספת של הלוגו היא ללא פריסה או קידוד מחדש של האות. המוצר תומך בארבעה סימנים גרפים בעת ובעונה אחת ותומך בארבעה ערוצי SD או ערוץ אחד HD. מוצר זה מצריך חומרה ייעודית של החברה.
SpliceIN – הזנה של פרסומות לתוך ערוץ הוידיאו, ואפשרויות לפיצול הערוץ בהתאם ליעוד הפרסומות. דבר זה יעיל במיוחד כאשר מעוניינים לפלח את הפרסום לשווקים גיאוגרפיים מסוימים.