חברת TNN טלקום מקבוצת רפק הבורסאית, ציידה 8 כיתות לימוד במכללה האקדמית להנדסה ירושלים במערכות תשתית למולטימדיה.
בכיתות הותקנו מקרנים אינטראקטיביים מתוצרת Hitachi מדגםIPJ-aW250NM (2,500 אנסי, 1280×800). היחידות סופקו עם זרוע ועט,
בתחום מערכות הסאונד נמסרו למכללה מגבר הספק שלphonic מדגם MAX-500 (240 וואט) רמקולים שקועים בתקרה של Advent מדגם IC650 (תחום הענות: 50hz-20kHz, 100 וואט) ומיקרופון תיקרתי של Peavey מדגם VCM3.
על כל אלה שולטת מערכת Extron מדגם MLC 104 IP Plus שכוללת פנל לחצנים עם בקר 6 לחצנים וווסת שמע. לבקר יש שתי כניסות RS232, כניסת IP לשליטה מרוחקת בפנל ועבור שליטה במוצרים בIP. ןכניסת תכנות קדמית שמיועדת להתקנה שקועה בשולחן.
כדי לאפשר חיבור ממקורות חיצוניים שולבו פנל חיבורים שליפים של Extron כולל כניסות סאונד, HDMI ו-VGA. כל המחברים הם שליפים ללא קפיץ מדגם Cable cubby 200.
לצורכי תחזוקה ובקרה הוקמה מערכת בקרה מרכזית לשליטה מרחוק בפנלים ובציוד שקיים בכיתות. התוכנה כוללת ניטור מרחוק של הכיתות, כולל מקרנים, והיא מתריעה על תקלות ועל שעות נורה במקרנים. היא גם מאפשרת לתזמן הפעלת חדרים מרכזית לפי לוח שנה. המערכת היא של חברת Extron דגם Global Viewer.
כמו כן הותקנו פודיומים משוכללים למרצים, ותא אחסון צמוד לפודיום דכולל קריאת נתונים ממסד נתונים מקומי. עוד הותקן בכיתות ציוד הכנה להקלטת קורסים, וכן מערכת נעילה ממוחשבת שכוללת בקרי קירבה (RFID) שמעניקים גישה נוחה של המרצים לאביזרי הוראה בכיתות.
יאיר נווה, סמנכ"ל מערכות מידע במכללה האקדמית להנדסה ירושלים, אומר: "במשך כל התהליך צפינו איך המערכות משתלבות במערך ההוראה, תוך הכרת הצרכים וההנגשה הטכנולוגיה. TNN ביצעה את הפרויקט בלוחות זמנים קצרים, ועמדה בהם וברמת האיכות הגבוהה"
יוסי רון, סמנכ"ל מולטימדיה ב- TNN טלקום, אומר: "עם ההתקנה במכללה האקדמית להנדסה ירושלים, TNN ממשיכה להעמיק אחיזתה במרכזי לימוד אקדמיים ברחבי הארץ. בשנה האחרונה ביצעה TNN טלקום פרויקטים של מולטימדיה בטכניון בחיפה, במרכז הבינתחומי בהרצליה, באוניברסיטה העברית בירושלים, באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, ובעוד מקומות.