מנהל המוצר של פוטושופ Bryan O'Neil Hughes, מאפשר הצצה חפוזה בגרסה CS6 של המוצר, בהתאם לשמועות בממשק של התוכנה השתנה, בסרטון Bryan מתאר את נושא עריכה קובצי RAW, למעוניינים להשתמש כבר כעת בטכנולוגיה החדשה הכוללת אפשריות שליטה נרחבות יותר בקובצי RAW יכולים להוריד את גרסת הבטה של Lightroom (ראה ידיעה באתר AV)
ממה שמוצג בסרטון לוח הבקרה של Camera Raw מאפשרת שליטה יותר עקבית על הפרמטירים של התמונה, אפשרות שליטה גדולה יותר במקומות מאורים וחשוכים בתמונה וכן ניתן לצבוע עם מברשת בשילוב פלטר.
בנוסף ל Photoshopיש רקע כהה יותר (ניתן לשליטה על ידי המשתמש) על מנת להתאים את הממשק לתוכנות אחרות כגון וידאו ו Lightroom, אדובי שלבו " rich cursor support" המציג מידע נוסף בזמן שימוש עם מברשות כגון: קוטר, קושי ושקיפות"


