Miranda הכריזה על מספר מוצרים חדשים שתשיק בתערוכת NAB



  • מערכת להצגת קליפים בפורמט MPEG לשילוב עם Imagestore Intuition SDI וזאת על מנת לשפר את איכות הגרפיקה על גבי מספר ערוצי וידאו. יחידה זו יכולה לשמש גם כמערכת גיבוי בזמן חירום. גם מערכת האוטומציה לכתב (Imagestore Intuition) שופרה וכוללת תמיכה במספר שפות וכן אפשרות לצללים רכים. המערכת מיועדת למערכות מבוססות מידע ומאפשרת מידע ללא הגבלה, כולל אפקטים שונים ושכבות דינאמיות.

  • שיפור השליטה על מערכות שינוי יחסי מסך עבור משפחת XVP HD כולל יחידה חדשה XVP-811i המאפשרת up/down/crossconverter של אות הוידיאו. כמו כן מאפשרת הורדה של אות סאונד 5.1 ערוצים לצרכי בקרה. כל המשפחה כוללת ממשק חדש.

  • ממיר חדש מ-HDV וHD-SDI- כולל אפשרות של כניסת ASI, אפשרות נעילה, ותמיכה ב24p

  • שיפור של אפשרות בקרה (monitoring) עבור Kaleido. מערכת המאפשרת עיבוד מספר תמונות כולל אפשרות של תמיכה בHD, תוספת של המנוע Alto-HD, אפשרות להקפאת תמונה, אות שחור, עיבוד סאונד, אפשרות להזרמת וידאו במערכות IP

  • השקה של שני מכשירים קטנים


    • ENC-291p – ממיר מאות SDI לוידיאו (NTSC/PAL)

    • DEC-291p – ממיר מאות וידאו לSDI, (NTSC/PAL)


הודעה לעיתונות באנגלית