GVG מקבוצת Thomson הודיעה כי קיבלה הזמנה בסך של 13.1 מיליון דולר מחברת ESPN, רשת ההפקה הגדולה ביותר בעולם, לשידורי ספורט לטלוויזיה.


ESPN תשתמש בציוד של GVG, הכולל מערבלי תמונה, מצלמות, מערכות ניתוב, מערכות בקרה ומוצרים נלווים באיכות HD במרכז החדש שנבנה בבריסטול.


המרכז החדש בגודל של 3,600 מטר רבוע יספק תכנים עבוד ערוץ HD של הרשת שניתן כעת לקלוט אותו דרך הכבלים או דרך הלוויין בארה"ב. במרץ השנה החברה הודיעה כי תוסיף תכנים נוספים בפורמט HD כגון100 live ועוד. עם גמר הקמת המרכז בשנת 2004 החברה תפיק 3,700 שעות נוספות בפורמט HD.


בין המוצרים שנרכשו: מערבל התמונה Kalypso, מטריצה תמונה 1,024×512 ומטריצה סאונד1,500×800 מסוג Apex, מצלמות LDK 6000 המאפשרות עבודה ביחסי מסך משתנים, בסטנדרטים שונים כולל 1080i או P720 וסדרת Kameleon של מוצרים נלווים.


 


הודעה לעיתונות באנגלית