תערוכת NAB – מערך הפקה מלא כדי להפיק תכנים תלת מימדים באיכות של HD ובו מצלמה עם עדשות P2, מקליט ומסך פלזמה תלת מימדי
Panasonic השיקה בתערוכה NAB מערך הפקה מלא כדי להפיק תכנים תלת מימדים באיכות של HD. זוהי המערכת הראשונה בעולם, שנותנת פתרון לתחום זה. המערכת כוללת מצלמה עם שתי עדשות P2, מקליט ומסך פלזמה תלת מימדי
עד היום יצרני התכנים התלת מימדים בנו פתרונות תלת מימדים בעצמם המבוססים על מערכות דו ממדיות. לראשונה חברת Panasonic מציגה אבי טיפוס של הפיתוחים האחרונים של מערכות תלת ממדיות, כולל מצלמה עם שתי עדשות. בחלק ניכר מהאולפנים בהוליווד שהפיקו תכנים תלת מימדים השתמשו במסכי פלזמה של החברה.
לכל רכיב במערכת יש את התכונות הייחודיות לו – המצלמה מאפשרת צילום באיכות גבוהה על גבי כרטיס P2 ועקב העובדה שבמצלמה אין חלקים נעים היא לא גדולה ומאפשרת לצלם צילומים תלת מימדים בצורה יותר גמישה. גם המקליט משלב את הטכנולוגיה של החברה P2 המאפשרת הקלטה בשני ערוצים במקביל של תכנים באיכות HD על מנת לאפשר הפקה של תכנים תלת ממדיים.


