האם Sony משנה כיוון ומשלבת טכנולוגיות של חברות אחרות במוצריה?
האם Sony משנה את הכיוון של החברה משיווק מוצרים הכוללים טכנולוגיות ייחודיות לחברה? זה אכן נראה כך. בתערוכת CES האחרונה החברה שילבה פחות טכנולוגיות שפותחו על במעבדות החברה וללא הרבה הצהרות שלבה את הטכנולוגיות של המתחרים במספר מוצרים:
כרטיסי זיכרון – אולי הדוגמא הבולטת ביותר, חברת Sony תתחיל ליצר כרטיסי זיכרון מסוג SD/SDHC. עד לתערוכה החברה יצרה ושילבה בכל מוצריה (מצלמות וידאו, מצלמות וידאו מקצועיות, מצלמות סטילס, טלוויזיות, מקליטים ועוד) רק כרטיסים מסוג memory stick של סוני. בתערוכת CES בנוסף להכרזה שסוני תתחיל ליצר את הכרטיסים מסוג זה ,החברה כבר הציגה מגוון מצלמות המאפשרות הזנה של הכרטיס החדש.
מערכת תצוגה – Sony הציגה בתערוכה מערכת מולטימדיה ניידת המבוססת על widgets ומאפשרת חיבוריות עם מוצרים אחרים. המערכת מאפשרת גלישה באינטרנט ונקראת Dash.
הקלטת וידאו – לאחר תקופה ארוכה Sony השיקה בתערוכת CES מצלמות כיס, המאפשרת צילום באיכות 1920×1080 בפורמט MPEG 4 ולא בפורמט הייחודי של החברה.
העברת תמונות – בתערוכה החברה הודיעה והשיקה מוצרים המאפשרים תמיכה ב-TransferJe, טכנולוגיה זו מאפשרת בחירה של 10 תמונות והעברתן למצלמה אחרת, כאשר מקרבים את המצלמות. הטכנולוגיה שפותחה על ידי חברת סוני לפני מספר שנים נתמכת כיום על ידי 45 חברות נוספות.


