SanDisk הכריזה על כרטיס זיכרון MultiMediaCard ממוזער (RS-MMC). כרטיס ה-MMC המקורי פותח על ידי מרכז הפיתוח של סנדיסק בישראל בשיתוף סימנס וגם בלבו הכרטיס החדש מצוי בקר אשר פותח בישראל.
הכרטיס החדש מיועד לענות על צרכיהם של הטלפונים הסלולאריים מהדור החדש, בעלי יכולות המולטימדיה, הדורשים כרטיסים קטנים במיוחד. הכרטיס הוא בגודלו של מחצית בול דואר (24x18x1.4 מ"מ), ניתן לשלוף אותו ממקומו ובאמצעות מתאם ניתן להשתמש בו בכל מכשיר אלקטרוני בעל חריץ המיועד לכרטיסי MMC ולמכשירים המשתמשים בפורמט ה-SD התומכים ב-MMC.
"הכרטיס החדש משלים למעשה את קו המוצרים הממוזערים שלנו המיועדים לטלפונים הסלולאריים החדישים", אומר שמעון סטולרו, מנכ"ל סנדיסק ישראל. "יש לנו כיום קו מוצרים העונה על כל דרישה מצד כל יצרן טלפונים סלולאריים. עם עליית הפופולאריות של טלפוני מצלמה, היצרנים מחפשים כרטיסי זיכרון זעירים ובעלי קיבולת גבוהה".
הכרטיס החדש מגיע בקיבולות של 32, 64, ו- 128 מגה-בייט והמחירים ינועו בין 14.5דולר ל- 40 דולר.